ХОТЕЛ СЕЗОНИ 3*

Разположение на хотела:
Хотел Сезони в гр. Трявна е открит в началото на 2002 г. и е разположен непосредствено до борова гора, само на 300 м от центъра на града.

Описание на хотела:
Хотелът разполага с 63 двойни стаи и 3 апартамента. На разположение на гостите са изискан ресторант с 130 места на закрито и 80 на откритата тераса, лоби бар, открит басейн с детска част, сауна, джакузи, детска площадка, паркинг. Хотел Сезони предлага отлични условия за конференции и делови срещи. Разполага с две конферентни зали. Голямата зала е с 80 работни места /до 130 седящи места/ с писалищни маси, подвижен екран, флипчарт с консумативи, климатик и озвучаване.
Mалкатa конферентна зала e с 20 работни места /до 30 седящи места/ разполага с климатик, писалищни маси, подвижен екран, флипчарт и техническо оборудване за конференции, семинари, бизнес срещи, промоции и други форуми.
Наемна цена за голямата зала – 150 лв. на ден
Наемна цена на малката зала – 50 лв. на ден
Мултимедия – 150 лв. на ден

Описание на стаите:
Елегантни и функционални стаи: обзаведени с душ, тераса, телефон, сателитна TV, апартаментите са дневна.

Настаняване: Единични (комфорт и делукс); Двойни (стандарт, комфорт и делукс); Апартаменти (комфорт и делукс- 2 pax)

Спорт/Забавления:
Хотелът предлага екскурзии, трансфери, анимации, както и специално разработени за гостите на хотела, пешеходни турове с различна степен на трудност, велосипеди под наем и организиране на парти с ди джей и караоке.

За децата:
Детска площадка.