За Нас

“Юнитурс” ООД се радва да Ви запознае със своите услуги, които предлага  повече от 20 години на индивидуални и групи туристи, фирми и нестопански организации.

Първоначално дейноста ни бе  насочена предимно към предлагането на почивки в страната. Днес, фирмата работи с широк кръг представители на хотелиерския бизнес в България и чужбина, и все повече разширява мрежата си от контакти, развивайки дейността си с консултантски услуги относно индивидуални пътувания, организиране на културно-познавателни турове, на бизнес срещи и конференции – всичко това, неизменно съгласувано със специфичните нужди на клиентите.

Част от услугите, които извършваме професионално са:

  • Екскурзии и почивки в цялата страна – разнообразната продуктова листа включва хотели с категория от две до пет звезди, частни вили, спа и балнеологични центрове по черноморското крайбрежие, планинските курорти  и други райони на страната.
  • Културно познавателни турове – на вашето внимание предлагаме тематични турове  като разлеждане на манастирите на България, екскурзии за любителите на пещерите, посещения на исторически и природни местности, турове за запознаване с бита и традициите на българина, еко-маршрути и еко образователни програми и експедиции.
  • Организиране на семинари, конференции, конгреси, тийм билдинги – фирмата разполага с квалифицирани специалисти и предлага на своите клиенти и партньори пълно обслужване на високо ниво свързано с избор на подходяща база за провеждане на срещата, подбор на подходящо меню, организирането на церемонии по откриване и коктейли, осъществяването на съответните трансфери и транспорт, предоставяне на необходимата техника, материали и консумативи, както и организирането на пресконференции и контакти с медии с оглед популяризиране на мероприятието.
  • Индивидуални пътувания в чужбина –  хотелски резервации в над 100 държави, транспорт, трансфери, допълнителни услуги ;
  • Осъществяване на трансфери, транспорт и рент-а- кар услуги.
  • Ученически лагери и екскурзии – зелени училища, зимни, пролетни и летни лагери сред природата в красиви планински местности или на морския бряг
  • Резервации на самолетни билети, застраховки при пътуване в чужбина.
  • Организиране на спортни лагери, пътувания и екскурзии за феновете на съответните клубове.

 

Гарантиране интересите на нашите клиенти, техните желания и коректното отношение към тях  е политиката на “Юнитурс”.Ние сме горди да предлагаме високо качествени продукти, да осигурим отлично обслужване за поддържане на подходяща репутация и да печелим доверието и задоволството на нашите клиенти и партньори.

През годините ни се довериха:

Параходство БМФ, Агрополихим, Солвей Соди, Нафтекс, Johnson & Johnson, Отворено Общество – Варна, Национален Алианц за работа с доброволци – Пловдив, Международна Черноморска мрежа на Неправителствените организации, Хепи Бар и Грил, Автотранспорт – Варна , Община Варна, Общински съвет Варна, Варненски Окръжен Съд, ЗАД „Виктория”, Велмар Брокерс, Фондация Професор Джон Атанасов и множество други граждани и фирми.